Ignis Subdialis kérdése:
Hány fok van nálatok a lakásban fűtésszezonban?
Figyelt kérdés
Vagy házban vagy lakótérben.2021. nov. 9. 18:16
13/19 anonim válasza:
19-20, maximum 21 fok, annál több nekünk egyszerűen sok. Mondjuk tetőtéri társasházi lakás, az alsó és az oldalsó szomszéd is mindig nagyon durván fűt, szóval amúgy se lenne nagyon hideg.
15/19 anonim válasza:
21 fokra van beállítva a termosztát, egy kis lakásról van szó.
Átalánydíjas vagyok 4931 ft havonta,bőven benne vagyok a limitben
Próbálkoztam a 20 fokkal csak akkor lehül a lakás,és a nagyon esős időben egy helyen falon megjelenik a penész.
16/19 anonim válasza:
szobákba 20-21
fürdő 26-28
többi helység 22-23 (itt 21:00-7:00 között 20 ra vissza van véve)
17/19 anonim válasza:
27 állandóan. Távhős, szigetelt panelben. Borzalom.
18/19 anonim válasza:
22 fokra van beállítva a termosztát, de mivel nem szigetelt a ház, vannak helyiségek, ahol így csak 21 fok van.
19/19 anonim válasza:
21-22 °C általában.
Bár pont tegnap megszokásból raktam a kazánt, nem vettem figyelembe, hogy megenyhült az idő. Estére 24 fok volt, elaludni alig tudtunk a hőségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!