Csalami Tibor gázkazán szerelő jó szakember? Pécsen és környékén vállal munkát.
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 08:49
11/13 anonim válasza:
Én válaszolok helyette...
Azért tetted fel,mert egész nyáron,és ősz elején b@sztál szerelőt keresni,rákérdezni akár többre is. Amúgy is szakember hiány van,valamint "nem nagy pénz van" a karbatartásban,javítgatásban. Így a fűtési idényben pláne nincs,vagy csak nagysokára van szakember.
12/13 A kérdező kommentje:
Február, április, ekkor jött két különböző szerelő akikről kiderült, hogy nem értenek ahhoz amit hirdetnek. Szeptember elején hívtam fel azt akire jelenleg is várok. Nem arról van szó, hogy basztam rá, hanem arról, hogy túl sok a kontár. Gondoltam, hátha kapok néhány jótanácsot, ezért feltettem a kérdést. Hiba volt.
2021. okt. 27. 21:26
13/13 anonim válasza:
Fb on kérj ajanlast ismerosoktol. Itt felesleges konkret szemely utan erdeklodni. Ez nem az a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!