Régi, kb 20 éves készülékre be lehet vezetni a Vodafone kábel tv-t?
9-es, 10-es, 13-as, 16-os, 19-es vagyok.
Szia. Bárki bármit mondhat , a "szolgáltató" név mögött is emberek állnak, szerintem , hogyha jobb is lesz a Te városodban/településeden a Vodafone, attól még ilyen központi hibák , Műsörvisszanéző, SZÁMLABEFIZETÉS, My Vodafone téged is érinteni fog, lehet, hogy drágának találod a Telekom-ot, de hidd el, néha még olcsóbb is, mint a Vodafone, úgy, hogy még többet is kapsz.
Én tapasztalatból mondom, hogy úgy jártam, volt egy 120Mbps csomagom amit még anno a UPC-nél kötöttem + vezetékes telefon alap + analóg tv. Miután megvette a Vodafone, egyátalán nem érintett, csak másnak fizettem. Utána 2020 szeptember környékén elkezdett a net ingadozni. Az analóg tv-t egy led tv-n használtuk , de , így is elég jó minősége volt, ezután , szintén szeptemberben , kipontozódott , szemcsés lett...., ellenőriztek mindent , nem volt semmi, másik tv-n úgyszintén rossz volt, arról nem is beszélve, hogy a telefon minősége még mindig silány és most a vodafone valami 24 napig tartó karbantartást tart ORSZÁGOSAN!
Szia 27-es vagyok.
A hálózat , úgy lett tervezve, hogy az előfizetők ne befolyásolják a szolgáltatás minőségét más számára, így ezt kizárhatod. (Csillagpontos hálózat) Szerintem azonnal mond le! Esetleg privátba írhatsz települést, hogy esetleg nincs-e Telekom vagy DIGI. Teljes mértékben segítek neked mindenben, csak nehogy úgy járj ezekkel mind én. A beszerelés után van 2 heted lemondani, vagyis már legalább 1 letelt. Kérlek! (Ha hűséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!