A konvektort szabad ki be kapcsolni, ha nem vagyunk otthon, vagy az árt neki, és csak a legalacsonyabb fokozatra szabad venni?
Az őrlángot nem szokás lekapcsolni, mert ha mégis vissza akarod kapcsolni rövid időn belül, akkor nem biztos hogy sikerülni fog!!!
Alapon kell hagyni, akkor csak őrláng ég, így érdemes használni. A bimetál sem fogja sokáig bírni ha naponta ki-be kapcsolod.
Csak akkor kapcsold le teljesen ha napokig nem hasznalod.
Szuleimnek konvektor van. Apam allandoan lekapcsolja teljesen nap kozben ha nem vagyunk a szobaban. Az lett az eredmenye hogy alig lehet bekapcsolni, nem tartja az orlangot sem es valamit cserelni is kellett.
Régebben volt gázkonvektorom, akkor én soha nem kapcsoltam ki teljesen. Az örláng mindíg égett.
Más kérdés, hogy ma már ez pazarlásnak és nem igazán környezetvédönek van tiulálva. Ha rendben van a készülék, és ad szikrát a bekapcsoláskor, akkor ma már én is kikapcsolnám teljesen, ha nem vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!