Melyik időjárás előrejelző oldal vált be nektek, amelyik elég pontos előrejelzést adott legalább 7 napra?
Én is az időképet szoktam nézni, és ennek az applikációja van letöltve a telefonomra is.
Én szeretem.
Én is azt szoktam nézni, de ez inkább csak hobbi, mint tényleges hit abban, hogy értenek hozzá... 6-8 éve egész jók voltak.
Mezőgazdálkodom, szezontan napi többször is nézem az előrejelzést, és felelősséggel ki merem jelenteni, hogy a 7 napos előrejelzéseik beválása messze elmarad az 50 %-tól. (Azaz, érdemesebb pénzt feldobni.)
Nagyjából a 2-3 napos előrejelzéseik jönnek be 50 %-ra. De még az is gyakori, hogy mondjuk reggel 8-kor kiadnak egy előrejelzést, ami egész nap köszönőviszonyban sincs a valósággal, már 9-kor se. Nem is értem, minek adják ki az órás előrejelzést. Ha nézegetem egy kicsit az OMSZ oldalán lévő radart, és a Sat24 infravörös műholdképét, akkor a következő 8 órára sokkal-sokkal jobb előrejelzést szoktam magamnak készíteni, mint amire az Időkép képes.
Sajnos, nem találtam másik oldalt se, ahol jobban értenének hozzá. Az OMSZ még az Időképnél is rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!