Szerintetek egy parasztháznak jót tesz ha a dupla ablakokat lecseréjük hőszigetelt ablakokra?
A házunk vályog és azon gondolkozunk hoyg lecseréljük az ablakokat eddig úgy van hogy 2 sorban vannak megegyező nagyságú ablakok és arra gondoltun lecseréljük hőszigeteltekre szerintetek nem fogunk begombásodni és lepenészedni vagy hasonló dolgok nem fognak megjelenni a házban attól?
Vagy mit ájánlotok mit csináljunk?
szia!
szerintem önmagától az ablakcserétől nem kellene penészednetek, ha a falak meszelve vannakbelefér., de készülj, hogy nem lesz áthidaló, és semmiképpen ne máanyagot, az nagyon rendszeridegen egy parasztházon.
Lehet kapni fakeretes szuper ablakokat, kicsit drágább, de szerintem olyat vegyetek. A műanyag iszonyú ronda, szerintem egyedül a panelen elfogadható, mert azon már nem nagyon van mit rontani :)
No meg ugye a fa természetes anyag, lélegzik.
Vagy a másik ötletem, hogy esetleg beszéljetek asztalossal, mert lehet, hogy még jobban is jártok, ha vele készíttettek méretre pontosan oda való ablakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!