Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek a Velencei tónál...

Krisztinav kérdése:

Szerintetek a Velencei tónál vagy Tárnokon a horgásztónál könnyebb házat eladni?

Figyelt kérdés
Most akarunk házat venni, és e két hely között vacillálunk.
2010. szept. 2. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:

most venni akarsz, vagy eladni?

amúgy minden az áron múlik. Egy alulértékelt házat sokkal könnyebb eladni Tárnokon, mint egy túlértékeltet a Velencei tónál. És fordítva.

2010. szept. 2. 14:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Venni akarok, igen. De ha majd később, pár év múlva el akarjuk adni, akkor könnyebb legyen. Ezért vagyok kíváncsi, hogy egy velencei házat vesznek jobban vagy egy tárnokit szerintetek. Ha reális áron kínálnám...
2010. szept. 2. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Reális áron definíció szerint mindkét hely pontosan ugyanolyan eséllyel talál gazdára.

Reális ár alatt azt értem, hogy felrakod vaterára 1Ft-ért minimálár nélkül, és amennyit a legtöbbet ajánlanak érte. Mindegyik elmegy egyből, az biztos...

Inkább azt vedd meg, amelyik helyen szívesebben élnél..

Mindenkinek más ér többet. Ugyanaz a ház valakinek itt, valakinek ott ér többet. Van, aki Pesthez akar közelebb lenni, van, aki inkább a Velencei tóhoz. Van akinek itt vannak rokonai, van, akinek meg ott. A Velencei tó tágabb (nagyobb) környék, több adásvétel folyik az azt környező településeken, mint Tárnokon. Viszont nyilván ugyanígy a kínálat is nagyobb, szóval ott sem egyszerűbb eladni.

2010. szept. 2. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ, segített a döntésben! :)
2010. szept. 3. 09:12
 5/7 anonim válasza:

Hello,

Végül hol vettetek házat???

Minket is ez a két hely érdekelne. Férjem Pestre járna be dolgozni. Nekünk a Balatonnál és Pesten vannak rokonaink. Inkább a Balaton irányába húz a szívünk ezért a Velencei tó de Pest meg a munka miatt fontos ezért Tárnok. De igazából más szép és megfizethető hely is érdekelne de kiváncsi vagyok a döntésetekre és hogy milyen a mindennapotok szerettek e ott élni amit választottatok vagy épp mi a rossz benne?

Köszönöm a válaszod!

2010. nov. 2. 22:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Végül a Velencei tavat választottuk, mégpedig azért, amit itt tanácsként kaptam, hogy olyan helyre menjünk ahol szívesebben lakunk és ahol jól érezzük magunkat. És sokszor jártunk mindkét helyen, Tárnokon és Velencén. És nekünk a velencei légkör jobban bejött. Illetve döntött az ár is, mert Velencén nekünk megfizethető áron tudtunk nekünk tetsző házat találni. Jelenleg még felújítjuk a házat, beköltözni majd csak a hónap végével fogunk. Párom az, aki lent alszik alkalmanként, elmondása szerint nyugodt a légkör, és jó ott lenni. :) Szebb a táj, a környék, az emberek. Mint Bp vagy Tárnok. A bejárás több idő, mint Tárnok, de a pályafelújítás után felgyorsul a menetidő - ezt mondják. Remélem, sikerül jól választanotok! És kicsit segíthettem a döntésben.
2010. nov. 3. 09:02
 7/7 anonim válasza:

Köszönöm a válaszod!

Jól értem hogy Pestre jártok be Ti is dolgozni? Mennyi időben? Lehet még nem tudsz annyira válaszolni a kérdésemre ha még nem laktok ott teljesen de milyenek ott az óvodák, iskolák, egészségügy, kikapcsolódás(étterem, cukrászda, kávézó) Melyik a jó része a Velencei tónak? Hol vettétek ti a házat? Mert mi Agárd, Gárdony és Velencében gondolkodtunk de a többi is érdekel. Milyen a közösség utazás stb... Nincs talajvíz? Tárnokról azt olvastam ott van.

2010. nov. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!