Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan képzelték, hogy 6 órán...

Hogyan képzelték, hogy 6 órán keresztül majd nem használjuk itthon a vizet és lefolyót?

Figyelt kérdés
Reggeltől délutánig 6 órán át kérték, hogy amíg a vezetékek karbantartása folyik, ne használjuk a lefolyót, ami teljességgel irreális kérés. Ha 1, max 2 óra lenne, azt mondom oké, de a mosdót használni kell 2-3 óránként, főzni is kell, fogmosás, arcmosás, mosogatás mind-mind alapvető dolog, ami nélkülözhetetlen 6 órán át. Miért nem oldják meg a karbantartást jóval rövidebb idő alatt?
2021. okt. 13. 11:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Egy újabb életképtelen hőzöngő.

Tényleg nem ártana már egy tisztogató világégés, hogy hulljon a férgese!

2021. okt. 13. 11:39
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

"Mivel fizetem a rezsit és közös költséget, ezért nem nekem kell igazodnom a másikhoz, hanem fordítva. Kicsit fordítva ülünk a lovon, gyerekek."

Na, látod, ebben van igazad. Hogy fordítva ülsz a lovon. Mások szerinted nem fizetik a közös költséget a házban? Gondolod, hogy ők nem alkalmazkodnának, ha mondjuk nálad lenne csőtörés vagy gázrobbanás?

Az a felütés pedig, hogy "Hogyan képzelték", mindent elmond rólad.

2021. okt. 13. 11:42
 13/26 anonim válasza:
78%
Prolizik a panelos :D
2021. okt. 13. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

“Természetesen a szolgáltatást ugyanúgy használtam és használom, ahogy nekem szükségem van rá, hajlandó vagyok a karbantartási munkálatok utolsó másfél órájában felhagyni a lefolyó használatával, puszta kedvességből.”

A végtelenségig bugris tahó vagy, ha a szarodat a munkálatokat végző embertársaid nyakába ereszted!

Egy “proli” sem csinál ilyet!

2021. okt. 13. 12:16
 15/26 mindentudó99 ***** válasza:
83%
A kérdező azt hiszi mert fogat mos meg főz akkor már valaki lett.😁😁 Úgy írja mintha más nem így tenne. Sajnos egy planktoni inteligenciájú emberrel van dolgunk. Annyi esze sincs hogy tudja mindent kell katbantartani évente pár órát hogy utána éven át használhasd gond nélkül.
2021. okt. 13. 12:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

á ez tuti troll, ekkora gyökér nem lehet valaki

a való életben már rég pofán verte volna valaki ilyen hozzáállással

2021. okt. 13. 12:21
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, megneveznél 1-2 országot, ahol soha nincs karbantartás?
2021. okt. 13. 12:44
 18/26 A kérdező kommentje:

A világ egy komoly hierarchiarendszeren alapszik, ahol a karrier "tisztessége" egyenértékű az ember értékével - előrelépés mindenkinek adott, kérdés, hogy él-e vele. Nekem megvan az a luxus, hogy a kemény munkám gyümölcseként itthonról, kötetlen munkaidőben dolgozzak szelelmi munkát, és nem egy panelban, hanem Budapesten egy újépítésű négyszintes zöldövezetű lakóparkban. Akifizikai munkát végez, azzal nincs semmi gond, de ne lepődjön meg, ha olykor átvitt és nem-átvitt értelemben sz*r ömlik a nyakába.

Ugyanez a politikai megközelítés - A Fidesz kormányzása óta az én bérem (reál is beletartozik) drasztikusan megugrott, és mivel magamnak én vagyok az első, ezért a szavazásnál is ez lesz a szempont, nem az, hogy egyéb korosztály, vagy egyéb emberek érdekei mit kívánnak meg. Ha a hajó süllyed, mentsd magad először.

2021. okt. 13. 13:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem a kérdezőhöz hasonló egybitesek jellemzésére találták ki a "panelproli" kifejezést.

Itt hőbörög mert ő nem egy megalkuvó proli. De közben van annyira megalkuvó proli, hogy odamenni már nem mer, mert akkor kiderülne, mennyire szánalmas kis pondró, ezért csak az interneten hallatja a hangját.

Annyi esze nincsen igényes prolinknak, hogy felkészüljön, inkább csak hőbörög. Mert hát igazi proli nem pazarolja budi öblítésre a drága ásványvizet, meg amúgy is csapból iszik mert az olcsóbb.

De legalább munkája sincs, mert ha eltakarodna dolgozni, mint az átlag proli, akkor észre sem venné, hogy nem volt víz.

2021. okt. 13. 13:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt csatorna-csere sokemeletes társasház legalján dugulás és csőtörés miatt. Kiplakátolták előtte, úgyhogy volt idő felkészülni teleengedni lavórt mosakodáshoz, kézmosáshoz, lábasokat főzéshez, mosogatáshoz. És bizony a bilit, mert leengedni sem szabadott semmit. Nem volt kényelmes, de muszáj volt megcsinálni, mert eláztatta a pincénket a szennyvíz. De hétköznap legalább kevesen voltak otthon, hiszen a többség munkahelyen meg iskolában. Túléltük.
2021. okt. 13. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!