Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A mika 6e kazánt be lehet...

A mika 6e kazánt be lehet kapcsolni szerelő nélkül?

Figyelt kérdés
Be tudom kapcsolni de még nem volt átnézve előző szezon után. Balesetveszélyes ez így ?
2021. okt. 10. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Belehet. De tisztíttatni évente érdemes mindent.
2021. okt. 10. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam,csak 2~3 évente tisztíttatni.

Amúgy miért lenne balesetveszélyes???

2021. okt. 11. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyedül lakom. Semmi ilyenhez nem értek..és lehet hülyeség de minden ilyen kazán dologtól félek , hogy felrobban :D úgy általában paranoiás vagyok hogy kigyullad a lakás stb szóval ezért.
2021. okt. 12. 04:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van. Ez tele van biztonsági bisz-baszokkal. Elronthatatlan. Gyakorlatilag zárt rendszerű az egész, tehát csak a kültérrel van kapcsolatban. Gáz se szivároghat be, se semmi más. Nekünk egy vezeték nélküli computherm BathRoomHeat feliratos termosztáttal van vezérelve. Ha kellenek leírások, akkor írj, és át tudom küldeni a PDF-eket. Lehet nem pontos a típus, de a leírás nekem segített. A begyújtásban is, meg a termosztát újrahangolásával is. Lényeg az, hogy amíg nem megy minden, addig be sem engedi magát gyújtani. Jó kis szekerentyű. Kicsit magyaros megoldásokkal bővelkedik, de a széfti förszt az szerintem OK.
2021. okt. 12. 09:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Uh ez jó hír!

Azt hiszem én is találtam hozzá leírást meg már annyiszor kellett újraindítani az elején ,hogy megtanultam. Csak nem mertem eddig tisztítás nélkül szezon előtt beindítani

2021. okt. 12. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

Ha érdekel,megadom privátban az egyik legjobb szerelő(és a veje) tel.számát.

Ők Inárcson laknak,de lejött Szegedre,azóta NINCS gondom a régi Mikával.

2021. okt. 13. 14:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Heves megyében lakom. Itt Hatvanban van Mika szerelő őt szoktam hívni. Azt hiszem egy másik kérdésemre is írtál már :) és akkor kerestem rá kifejezetten Mikas szerelore. Most csak az a problémám hogy új munkahelyem van és nehéz lesz szabadnapot kérni egyelőre. De így vagy úgy megoldódik köszönöm :)
2021. okt. 13. 17:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!