Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kátrány folyt végig a kandalló...

Kátrány folyt végig a kandalló csövén kívül, mivel tudom letakarítani? Használható így egyáltalán?

Figyelt kérdés
Tavasszal lett kivéve a cső, ki lett kormolva. Eddig még ilyet nem tapasztaltam, pedig már évek óta megvan ez a kandalló. Múlt héten volt egyszer begyújtva, szépen égett, nem gomolygott benne a füst.
2021. okt. 7. 08:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha már a kéményből folyik, akkor az bele van ivódva a téglába, fugákba, nincs az az isten, aki azt ki tudja szedni. Ilyenkor régen újra szokták rakni a kéményt, de újabban már inkább béleltetik, mert mégiscsak kevesebb rombolással jár. Egyébként lehet, hogy nincs nagy gond és csak felvizesedett korom folyik ki, de ezt látatlanban nem lehet megmondani.
2021. okt. 8. 02:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Ma volt a kéményseprő.

Enyhén kátrányos a kemény, de nem vészes.

A kályhacsőből folyt ki a kátrány. A gyújtós vizes amit nemrég vettünk, de van tavalyról száraz. Ja és venni kell egy füstcső rögzítő bilincset.

2021. okt. 15. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves tőled, hogy visszajeleztél, köszönöm!🙂

Ha most elkezded a Konixot úgy ahogy írtam, akkor korom meg kátrány gondod soha nem lesz!

2021. okt. 15. 13:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot. :)
2021. okt. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!