Miért nem öblít rendesen a wc? Lehet a csészével a hiba?
Pedig ott valami eltereli a lezúduló víz útját egy irányba.
Nincs valami beszorulva a csésze pereme alatt, ami lezárja a víz útját?
Esetleg a betorkoló cső végén a víz nem ütközik akadályba, ami ugyancsak a víz irányváltoztatását váltja ki?
3 - Belenéztem tükörrel, vízkő látszik a perem alatt, de nem zárja el a víz útját, beszorulva sincs semmi. A tartály és a wc közötti csővel kapcsolatban még lehet valami. A tartályt nem tudtam magasabbra szerelni (egyébként rombolni kelett volna és a vízkiállást áthelyezni), így a bekötőcső tartályba csatlakozó részéből sokat kellett vágni, alig van néhány centis függőleges szakasz, utána már kanyarodik a cső. Az a része, ami a wc-be megy, az pedig pont olyan hosszúra van vágva, hogy a wc-be beleütkőzzön, a tömítés vége is pont a cső végével van egyvonalban. Azon gondolkodom, vajon nem kevés-e az a néhány centis vízszintes szakasz, viszont léteznek monoblokkos wc-k, ahol még talán ennyi sincs. A másik pedig, nem lehet, hogy a cső a wc-be csatlakozó végét még rövidebbre kellene vágni? Azaz csak a tömítés ütközzön fel a wc-ben, a cső pedig legyen fél-egy centivel rövidebb, ne menjen koppanásig. De ugye, amennyit engedett, próbálam kintebb húzni, nem volt változás. Olvastam számtalan útmutatót, de erre a részre sehol sem térnek ki.
#4 - Alacsonyra szereltem, így itt nem húzós, hanem nyomós a vízleeresztés. Ha teljesen lenyomom és leürítem a tartályt, akkor sem öblít jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!