Praktikerben kapható cserépkályhát érdemes venni?
Mindegy hol veszed. Ha előre épített kályhát vennél, akkor a katalógusban benne van sok minden, de a méretéhez képest igen nehéz kályha súlya is sokat elárul a hőtartásból..
Ha otthon rakod a kályhát, akkor a beépített samottégla menmyisége a meghatározó..
A villyanyfűtésű (dísz) cserépkályhák voszonylag gyorsan melegszenek, de kikapcsolás után is elég hamar lehűlnek...
A Praktikerben sem árulnak rosszabbat, mint máshol..sőt, ha egyedi darab, és nagyon tetszik, akkor vedd is meg..a hazaszállításra kell ügyelni, ne huppanjon a fel-lerakásnál, mert az nem használ az illesztéseknek.
Sok szerencsét.
kiváncsiságból megnézzem a Praktiker kínálatot..
Van olcsóbb, jóval drágább, és igen csinos darab is.
Ha én vennék, akkor először is a kéményátmárőt nézném(150mm), a tűztér anyagát, hány év a
garancia(ha gyári 3 év, az kiváló), és barátságos legyen a külseje, nem csempeborítású.
De ez csak kutyafuttában..
A házhozszállítást kaputól kapuig kérném..a súlyukat nem láttam.
Köszi szépen a segítséged, egyébként ezt a kályhát néztem ki arra gondoltam a cserépborítás miatt jobban tartja a meleget mint az a fajta amelyik lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!