Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kisebb lakásban (1+1) hova...

Kisebb lakásban (1+1) hova lehet eltenni a porszívót, vasalódeszkát, felmosó vödröt hogy nem legyen szem előtt?

Figyelt kérdés
nincs külön háztartási helyiség, akkor ezeket ki hova rakja el?
2021. okt. 6. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Furdoszobaba.
2021. okt. 6. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van esetleg gardróbszekrény?
2021. okt. 6. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Porszívó vasalódeszka egy nagy szekrénybe, a felmosóvödröt mi a fürdőben tartjuk "szem előtt", kis panelfürdő, de a sarokban pont elfér, és fürdés utan úgyis fel kell törölni.
2021. okt. 6. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ezek miatt vettem egy viszonylag keskeny szekrényt, amiben fölül van egy polc, azon a rongyok, szivacsok, flakonok, alkatrészek, stb.

Lent a porszívó és kárpittisztító, csövek, fejek, vödrök egymásban, az ajtón belül kampókon a seprü, partvis, nyeles portörlő, ami egy színes hurka, nem tudom a nevét.

A vasalódeszka a szobában van a szekrénysor mellett, abban a sarokban, amit az ülőgarnitúráról nem lehet telibelátni.

Most éppen a gurulós bőröndök ( jó nagyok) elhelyezése a problémám.

Nejlon zsákban a szekrény tetején vannak, (3-an) de nagyon ronda.

2021. okt. 6. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Porszívó a gardróbszekrény aljában van, a vödör a kinti sufniban. Vasalódeszkánk nincs, de ha lenne, beraknám egy szekrény mellé a falhoz, vagy a gardrób szélébe betámasztanám, annak könnyű lenne helyet találni.
2021. okt. 6. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Felmosó nálam mindig a WC-ben volt, ott nem zavar. A porszívó pedig a szobában a sarokban. asztalt "térbe" raktam így volt mögötte hely ahova elfér a porszívó.

Most az új lakásomban az a terv, hogy a kisebb szoba végét megcsinálom gardróbnak.

Valahogy így:

[link]

2021. okt. 6. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk az előszobában volt beépített szekrény, annak az aljában tároltuk a porszívót. Vasalódeszkánk nem volt még soha.

Láttam olyat is, ahol nem volt eredetileg előszobai szekrény, de az előszoba két végén az ajtók fölé 2 m magasságban faltól-falig polcot szereltek, és oda pakolták az olyan cuccokat, amik helyére aztán elfért a porszívó egy kétajtós szekrény aljába.

Most a porszívó a hálószobai tévéállvány alatt lakik.

2021. okt. 6. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A porszívót az ágy alá, felmosót a fürdőbe.
2021. okt. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!