Rózsaszínű csempe közé milyen szinű fuga illik? Fehér és rózsaszín szin kivételével
megértem a problémádat, a fugát kiválasztani majdnem olyan nehéz volt mint a csempét.Mi türkizkék csempéhez narancs fugát akartunk, szerencsére nem lehet narancs fugát kapni, úgyhogy kénytelenek voltunk megelégedni egy mélysötét kékkel.(hálistennek)
Szerintem te se vadulj, a rózsaszín csempe önmagában nagyon bátor, ha mellé teszel egy rikító fugát agyonnyomja az egészet.
jó lehet a barna:
vagy akár a barack:
de én a fehértől sem zárkóznék el.
A legjobban jársz ha veszel a potenciális színekből 1 kilos kiszerelést, és a földön egymás mellé teszel 4 csempét és kifugázod minden színnel, ami tetszik az maradhat. A próbacsempék nem vesznek el, ha megnézted hogy tetszik e egyszerűen le lehet mosni /súrolni a fugát.
Vigyázz mert a felkent fugaszín legalább 3 árnyalatot világosodni fog, nedves állapothoz képest.
a rózsaszín nagyon szép, ha ízlésesen van megcsinálva, akkor pedig csodaszép. miért kel látatlanban leszólni? nem csak ronda bugyirózsaszín van ám. de még a bugyirózsaszín is szép a megfelelő tálalásban.
a fuga színe pedig nagyon függ a csempe színárnyalatától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!