Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rózsaszínű csempe közé milyen...

Rózsaszínű csempe közé milyen szinű fuga illik? Fehér és rózsaszín szin kivételével

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
krémszínűt tegyél, ne barackszínűt, de ha nem 12 éves tinilány vagy, akkor két hét alatt hányingered lesz a rózsaszíntől...legalább kombináld némi krémszínű csempével, pl egy sorban, vagy egy csinos bordűrrel
2010. szept. 1. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:

megértem a problémádat, a fugát kiválasztani majdnem olyan nehéz volt mint a csempét.Mi türkizkék csempéhez narancs fugát akartunk, szerencsére nem lehet narancs fugát kapni, úgyhogy kénytelenek voltunk megelégedni egy mélysötét kékkel.(hálistennek)

Szerintem te se vadulj, a rózsaszín csempe önmagában nagyon bátor, ha mellé teszel egy rikító fugát agyonnyomja az egészet.

jó lehet a barna:

[link]

vagy akár a barack:

[link]

de én a fehértől sem zárkóznék el.

A legjobban jársz ha veszel a potenciális színekből 1 kilos kiszerelést, és a földön egymás mellé teszel 4 csempét és kifugázod minden színnel, ami tetszik az maradhat. A próbacsempék nem vesznek el, ha megnézted hogy tetszik e egyszerűen le lehet mosni /súrolni a fugát.

Vigyázz mert a felkent fugaszín legalább 3 árnyalatot világosodni fog, nedves állapothoz képest.

2010. szept. 1. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:

a rózsaszín nagyon szép, ha ízlésesen van megcsinálva, akkor pedig csodaszép. miért kel látatlanban leszólni? nem csak ronda bugyirózsaszín van ám. de még a bugyirózsaszín is szép a megfelelő tálalásban.

a fuga színe pedig nagyon függ a csempe színárnyalatától.

2010. szept. 1. 19:50
 14/15 anonim válasza:
nekünk bordó van köztük! :)
2010. szept. 8. 12:25
 15/15 anonim válasza:
Nekünk fehér van, a járólap bordó. Szerintem a bordó fuga is szép lenne hozzá. Nekünk 5 éve van fent és még nem tudtam megunni, nagyon szép. Elszórva vannak benne minták.
2010. szept. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!