Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szőkitőpor ha ruhára kerül,...

A szőkitőpor ha ruhára kerül, mivel lehet eltávolitani? Van valami ami eltünteti?

Figyelt kérdés

Fekete nadrágomra került egy csepp szőkitőpor, beleszáradt majd mosás után narancssárga szinű lett. Azután kétszer kimostuk és nem jött ki.

Valami ötlet?

Köszönöm

2010. aug. 31. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem jön ki mivel kiszívta a színét... az már ottmarad, esetleg fekete ruhafesték segíthet.
2010. aug. 31. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

Simán kijön, de nem írom le a megoldást, mert arra csak hiszti következne, pedig egyszerű.

Más kérdés, hogy az eredeti színt visszakapja-e a ruha, de a szennyeződést (akkor is, ha szőkítőpor az) le lehet szedni.

2010. aug. 31. 21:08
 3/6 anonim válasza:
alkoholos filccel fesd be, én így csináltam mikor domestos került a pulcsimra
2010. aug. 31. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Második válaszoló: Miért jönne hiszti? Én nem hisztiznék, sőt örülnék ha megtudnám hogy mivel tudom kihozni, a kedvenc nadrágom!

De ha azt mondjátok, hogy nem jön az már semmivel ki, max ráfestek és nem látszik, akkor nagy kár :(

De köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 1. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Hiszti azért jön, mert a megoldás az AMWAY tisztítószereinek a használata, és ha valaki leírja ezt a márkanevet egy nyilvános fórumon, akkor garantáltan belefut egy ügyeletes marha, aki elkezd hisztizni.

Mégegyszer, hogy egyértelmű legyen. Bármilyen szennyeződést ki tud szedni: többéves beszáradt tintafoltot, füvet, vért, vörösbort, olajat, zsírt, rágógumit, még a szőkítőport is. Azt azonban nem lehet mondani, hogy mindent helyreállít. Ha a gond csak annyi, hogy a szőkítőportól csunya szine van a ruhádnak, akkor kiszedi a szőkítőport, és helyreáll a ruhád szine. Ha viszont ez a por kiszedte a festéket a ruhádból (azt nem tudom, hogy ez történt-e), akkor semmilyen mosószerrel nem tudod pótolni, csak festékkel.

2010. szept. 2. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem már!

Mindenestere megrpóbálom beszerezni a port, vesziteni nincs mit. Örülnék ha újra a régi lenne a nadrágom.

Köszzönöm a választ!

2010. szept. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!