Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ingatlanost lehet hívni...

Ingatlanost lehet hívni hétvégén is, vagy csak hétköznap?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Maszek ingatlanost lehet, ingatlan irodában dolgozó ingatlanost az irodai nyitva tartás alatt érdemes keresni. Természetesen vasárnapi ebéd közben nem. Szombaton meg mondjuk max délután 2-ig.
2021. szept. 18. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
ha olyan az ingatlan, és a vele járó jutalák, akkor bármikor.
2021. szept. 18. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem jobban jársz , ha nem hívod se hétközben se hétvégén ,hanem megpróbálod saját magad eladni az Ingatlanod vagy ha venni akarsz csak privát. Fut a szekér négy keréken is nem kell bele feleslegesen az ötödik.
2021. szept. 19. 00:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem arra kell, hogy eladjak, mondjuk vásárlásnál se jó semmire… sajnos máshogy megtalálhatatlan, ami érdekelne, csak két ingatlanoson keresztül van fent bárhol.
2021. szept. 19. 01:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért tesznek fel az Ingatlanosok direkt olyan belső képeket az ingatlanról, hogy ne lehessen megtalálni , ne lehessen őket megkerülni. Rafináltak , de nem is lenne ezzel baj, ha becsülettel végeznék a munkájukat. Szerintem nézd meg, hogy hol van az ingatlan mert a város vagy falu neve biztosan ott van. Menj el oda személyesen és tudakold meg , kérdezz meg valakit mondjuk vendéglőben vagy Önkormányzatnál valaki hátha tud valamit ,hogy melyik az a ház vagy lakás .

2021. szept. 19. 06:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, de ez max egy zsákfaluban működik, nem egy megyeszékhelyen.

Egyébként vicces, legombolják a sokszázezret, vagy akár milliós összegeket, közben elköltenek 10-20 ezret hirdetésre, ha egyáltalán, de még hívni se lehet/illik, csak nagyon behatárolt idősávban, mert munkaidőn kívül a fű se nő. Ki az a barom, aki az ilyenért fizet, ráadásul ennyit?

2021. szept. 19. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Sajnálom, hogy itt sok a rossz tapasztalat ingatlanosokkal kapcsolatban.

Én ingatlanosként például a hét bármely napján felveszem a telefont reggel 8 és este 8 között.

Ha olyan ügyfelem hív akivel már előtte kapcsolatban álltam akkor meg szinte bármikor felveszem.

Tudom, hogy sok a rossz ingatlanos, én is tapasztalom de kérlek ne általánosítsatok mert vannak jó szakemberek is.

Arra meg, hogy miért nem akarjuk, hogy megkerüljenek csak annyit tudok mondani, hogy ugyanazért amiért az autószerelő sem javítja meg ingyen az autót és a kőműves sem építi fel ingyen a házat. Mert sok munkaórája van benne és sok energiájába, pénzébe került elvégezni a munkát.

2021. okt. 13. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha így nézzük, az autószerelő nem fog kétségbeesetten zaklatni, meg megmagyarázni, hogy csak ő tudja megoldani a fékbetét cserét, hanem ha odaviszed, megszereli, ha meg megszereled magadnak, akkor nem fűz hozzá semmit, nem érdekli. Ehhez képest, hiába adok fel egy hirdetést, hogy kösz, eladom én, ingatlanosok kíméljenek, egy órán belül már az ingatlanosok egymást tapossák, hiába írtam ki, hogy nincs rájuk szükség meg úgy tesznek, mintha nem ingatlanosok lennének aztán hazudoznak, hogy azonnal készpénzesvevő van, csak itt írjam alá stb.
2021. okt. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!