Hangszigeteléssel kutyavonyítás ellen?
Figyelt kérdés
Múlt héten posztoltam a szomszéd kutyavonyítása témában. Társasházban lakom, és most az jutott eszembe hogy hangszigetelném az egyik félreeső kis szobámat, és az lenne a háló is. Van értelme beruházásnak ha rákezdene a vonyításra a szomszéd dög? Nagyon szeretek itt lakni, 15 éve, nem szeretnék elmenni.2021. szept. 12. 18:53
1/4 anonim válasza:
A fal viszi a rezgést. Ráadásul jó volna azt a hangtartományt csillapítani. Próbálj a méjére ásni illetve szakembert keres.
2/4 anonim válasza:
itt ugyanaz (volt) a helyzet..egyszerűen hangszigeteltem a szobánkat, végre csend van(na jó, a nejem néha horkol)
Szóval nem olcsó, de megoldható. Itt a budafoki obiban minden kapható ami a hangszigeteléshez kell. Az is igaz, hogy a szigetelésre fa borítást is tettem. A gatyám ráment, de megérte. Felőlem akár a kutya vonyít, akár dízel zörög, vagy láncfűrészel valaki, pont leszarom..
3/4 anonim válasza:
még annyit, hogy az ablak három rétegű.
4/4 anonim válasza:
De ti hogy bírjátok ki, hogy végre hűvösebb a levegő, lehet nyitott ablaknál aludni, de éjjel egyáltalán nem nyitjátok ki, nem mozog a levegő?! Én megfulladnék egy ilyen zárt szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!