Téglaépítésű bérházban van csótány?
Figyelt kérdés
Jelenleg panelházban lakunk és sok bogár van! Már nem bírunk velük és olyan helyre szeretnénk költözni ahol nincs bogár!2010. aug. 31. 04:30
1/6 anonim válasza:
Mi téglaépítésűben lakunk...eddig még nem volt panasz.Jó,elvétve találkozok 1-2-vel(mondjuk egy 2 alkalommal volt 1-1 db)de semmi több.Szerintem ennyi akárhol előfordul.
2/6 anonim válasza:
EZ nem csak háztól anyagától függ, sok más egyéb higiéniai okoktól is. Van téglaházban is, ha a ház régi, olyan helyen van stb. Panelban lakom, nálunk 11 év alatt 1 x volt, akkor kiírtották az egész épületben, lakásokban, azóta nincs, viszont a kolléganőm is panelban lakik, folyamatosan írtja, mégis tele van!
3/6 anonim válasza:
Bp. belvárosban egy tégla bérházban volt az irodánk. Tele volt a ház csótánnyal, 11 évig dolgoztam ott, évente 2-3-szor jöttek írtani, másnapra hatalmas dögök feküdtek mindenhol a padlón, lépcsőházban, egyserűen undorító volt.
Anyósom szintén régi, tégla bérházban lakik Pesten, de náluk pl. még sosem volt csótány. Szerencse kérdése. Ha egyszer valahol megtelepszenek, nagyon nehéz kiírtani őket.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a lakók tisztaságtól függ.Egy magára adó lakóközösség figyel a tisztaságra, rendre, nem ad lehetőséget az ilyen állatoknak az elszaporodásra. Mi laktunk lakótelepen, ott nem voltak, bár azok új épületek voltak.Ha rendszeresen takaritják, fertőtlenitik a szemetes környékét, ha nem dobálnak el mindent, amin ezek jókat lakmároznak, akkor nagyobb esély van a megelőzésre. Sajnos a lakótelepeken a szemétledobók paradicsomi állapotokat kinálnak részükre.Ha ott is több gondot forditanának a takaritásra, biztos sokat segitene.
5/6 anonim válasza:
évekig szenvedtünk vele, míg a mortein és raid spray használt. küszöbökre, párkányokra, szobaélekbe, csövek mellé, mindenhová, ahol elzárhatod az útjukat. nem tudom, próbáltad-e ezeket, egy tesztet megér.
6/6 anonim válasza:
barátnőm a Délinél lakik bérházban, és annyi a csótány, hogy iszonyat.
a ház típusa semmire nem garancia.
irtani kell, és tisztaságot tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!