Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Téglaépítésű bérházban van...

Téglaépítésű bérházban van csótány?

Figyelt kérdés
Jelenleg panelházban lakunk és sok bogár van! Már nem bírunk velük és olyan helyre szeretnénk költözni ahol nincs bogár!
2010. aug. 31. 04:30
 1/6 anonim válasza:
Mi téglaépítésűben lakunk...eddig még nem volt panasz.Jó,elvétve találkozok 1-2-vel(mondjuk egy 2 alkalommal volt 1-1 db)de semmi több.Szerintem ennyi akárhol előfordul.
2010. aug. 31. 05:18
 2/6 anonim ***** válasza:
EZ nem csak háztól anyagától függ, sok más egyéb higiéniai okoktól is. Van téglaházban is, ha a ház régi, olyan helyen van stb. Panelban lakom, nálunk 11 év alatt 1 x volt, akkor kiírtották az egész épületben, lakásokban, azóta nincs, viszont a kolléganőm is panelban lakik, folyamatosan írtja, mégis tele van!
2010. aug. 31. 06:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Bp. belvárosban egy tégla bérházban volt az irodánk. Tele volt a ház csótánnyal, 11 évig dolgoztam ott, évente 2-3-szor jöttek írtani, másnapra hatalmas dögök feküdtek mindenhol a padlón, lépcsőházban, egyserűen undorító volt.

Anyósom szintén régi, tégla bérházban lakik Pesten, de náluk pl. még sosem volt csótány. Szerencse kérdése. Ha egyszer valahol megtelepszenek, nagyon nehéz kiírtani őket.

2010. aug. 31. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább a lakók tisztaságtól függ.Egy magára adó lakóközösség figyel a tisztaságra, rendre, nem ad lehetőséget az ilyen állatoknak az elszaporodásra. Mi laktunk lakótelepen, ott nem voltak, bár azok új épületek voltak.Ha rendszeresen takaritják, fertőtlenitik a szemetes környékét, ha nem dobálnak el mindent, amin ezek jókat lakmároznak, akkor nagyobb esély van a megelőzésre. Sajnos a lakótelepeken a szemétledobók paradicsomi állapotokat kinálnak részükre.Ha ott is több gondot forditanának a takaritásra, biztos sokat segitene.
2010. aug. 31. 08:06
 5/6 anonim válasza:
évekig szenvedtünk vele, míg a mortein és raid spray használt. küszöbökre, párkányokra, szobaélekbe, csövek mellé, mindenhová, ahol elzárhatod az útjukat. nem tudom, próbáltad-e ezeket, egy tesztet megér.
2010. aug. 31. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:

barátnőm a Délinél lakik bérházban, és annyi a csótány, hogy iszonyat.

a ház típusa semmire nem garancia.

irtani kell, és tisztaságot tartani.

2010. aug. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!