Elektromos hálózat felújitasa lesz a társasházban ahol lakom. Ma lett kiírva, hogy jövő hétfőn 7 órán keresztül nem lesz áram. Én otthonról dolgozom, tanulok és ez nagyon kellemetlen számomra. Arról nem is beszélve hogy leolvad a hűtő. Nem lehetne hozatni egy aggregátort vagy valamit szerintetek? Érdemes rakerdeznem? Vagy csak le fognak szrni?
Ezeket meg kell csinálni és kész, ez van. Miért is szólnál? Szerinted a kedvedért átteszik máskorra? Szólsz a munkahelyeden, hogy nem lesz azon a napon áram.
2021. szept. 7. 15:56
2/12 A kérdező kommentje:
Es essek el egy napi bertol, maradjak le a suliban, meg olvadjon le a huto. Mert meg kell csinalni. El nem hiszem hogy nincs olyan megoldas hogy legyen aram. Korhazakban se halnak meg az emberek aramszunetben.
2021. szept. 7. 16:06
3/12 anonim válasza:
A hűtő nem fog leolvadni. Az emberiség eddig mindig túlélte hogy nem volt áram 7órát.
Dolgozz vasárnap, tanulj könyvből
2021. szept. 7. 16:07
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy "megtehetik". A kényelmetlenségednél a lakók (köztük a te) biztonságod fontosabb. Inkább örülnél a felújításnak.
2021. szept. 7. 16:11
5/12 anonim válasza:
"nagyon kellemetlen számomra"
Nyilván a többi lakó örömére lesz az egész.
"Nem lehetne hozatni egy aggregátort vagy valamit szerintetek?"
Azt veszel, amit akarsz. Mondjuk azt megnézném, ahogy a lakásban beüzemelsz egy aggregátort. 😆
Alapból miért nincs egy szünetmentes tápod munkavégzésre?
"Érdemes rakerdeznem?"
Kitől, a hentestől?
"Vagy csak le fognak szrni?"
Hentes biztosan le fog.
2021. szept. 7. 16:12
6/12 anonim válasza:
A kórház az teljesen más, te nagyon okos, ez meg egy munkahely, gondolom nem olyan nagy cucc, ha otthon home-office-olhatsz, a munkaadók meg megértik, mivel nincs más választásuk. Akkor kapsz egy nap szabit, nem mindegy? A hűtő meg nem olvad le annyi idő alatt. Amúgy ezek csak becsült időintervallumok, lehet kész lesznek 4 óra hossza alatt.
2021. szept. 7. 17:05
7/12 anonim válasza:
Az miért nem opció, hogy átmégy egy barátodhoz, vagy ülsz be egy kávézóba? A hűtőnek és a kajádnak semmi baja nem lesz 7 óra alatt.
2021. szept. 7. 17:33
8/12 anonim válasza:
A hutoben ne tarts addigra extra romlandot. A fagyaszto pedig 7 orat rohogve kibir kiveve ha nofrostos szarod van :)
Laptopok altalaban kibirnak 2 orat. Max tleg menj vkihez melozni vagy vhova ulj be ahol van aram.
Altalaban az ilyen meloknal max idot adnak meg. Az a 7 ora lehet csak 3-4 lesz.
2021. szept. 7. 17:49
9/12 anonim válasza:
Megtehetik.
Kórházban halnak meg emberek amikor nincs áram, fűtés, melegvíz vagy egyszerűen szappan.
Én azt szoktam, hogy fagyasztóba beteszek pár ásványvizet és áramszünetre bepakolom a sima hűtő részbe amolyan jégakkuként.
Munkahelyen, kollégáknál és ismerősöknél nyugodtan rá lehet kérdezni, hogy 7 óra erejáig befogadnának-e.
Kollégámnnak én is szívesen adtam wifit és egy nyugodt sarkot a konyhában ahol dolgozhat amíg a csőtörését szerelték pedig alig ismerem.
2021. szept. 7. 23:35
10/12 anonim válasza:
Nsm olvad le a hűtő 7 óra alatt. Telefon feltölt, laptop feltölt, mobilnet, és kész. Megoldható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!