Hogyan száríthatnám meg gyorsan a nadrágomat?
Figyelt kérdés
1 óra múlva kell és tiszta víz :S Kint nem szárad meg semmiképp :S2010. aug. 30. 16:07
1/11 anonim válasza:
Hajszárítóval, csak vigyázz, ne tartsd túl közel, nehogy kárt okozz a nadrágban.
3/11 anonim válasza:
Hát ha tudod, akkor először tedd be mosógéppe, és centrifugázd ki a legmagasabb fordulatszámon. Aztán vasalgasd (én legalábbis így szoktam), de vedd le róla a gőzölőt!
4/11 A kérdező kommentje:
Hajszárító már "lerobbant" xD Lehet hülyeség de ha a sütőbe beteszem kicsit az nem jó?
2010. aug. 30. 16:16
5/11 A kérdező kommentje:
Ha vasalóval lehet, akkor végül is hajvasalóval is sikerülhet nem?
2010. aug. 30. 16:18
6/11 anonim válasza:
De miért? Nincs otthon vasaló? Én a sütővel nem probálkoznék. Van otthon ventilátor? Akaszd egy székre a gatyát, és rakd a venti elé. Kapcsold max. fokozatra. Néha forgasd meg, meg fordítsd ki!
7/11 A kérdező kommentje:
De van, csak nem tudom hol és egyedül vagyok itthon :S
2010. aug. 30. 16:24
8/11 anonim válasza:
Remélem, nem próbáltad meg a sütőt, az hülyeség. Vasalni kell és hajszárítózni. De ha vastag anyagú, akkor buktad, inkább vegyél fel valami mást..
9/11 anonim válasza:
Telefon, anya, hol a vasaló?
A hajvasalóval nem fog megszáradni egy óra alatt.
10/11 A kérdező kommentje:
Vasalóval próbáltam, most kicsit szárazabb, most a ventillátorral csinálom és közbe hajszárítóval. Edzésem lesz és ez az egyetlen melegítőm, anya meg dolgozik és nem veszi fel :S
2010. aug. 30. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!