Panel lakásban nyikorgó parkettával mit lehet csinálni?
Albérletben vagyok, régi fajta panel lakásban, fel van újítva nyagyjábók, de a parketta maradt a régi. De bárhova lépek, nyikorog, recseg. A kis szobában lett laminált padló csináltatva (nem én csináltattam, még a tulaj régebben), de az is nyikorog. Szerintem simán rárakták a régi parkettára, és az nyikorog.
Mit lehetne vele csinálni? Szétszedni és újracsináltatni nem tudom.
Az szegezett parketta akkor. Megoldás az újrarakás, ami egy vagyon ennél, mert szépen kell visszaszedni is.
Igazándiból nincs rá megoldás, esetleg ideiglenes rövidtávú.
az egyik megoldás az átrakás. Ha nem albérlő lennél, akkor talán ez lenne a legjobb.
Van már újabb megoldás is, ezt nem ismerem, csak hallottam róla. Ez folyákony szer, asszem a parketta réseibe kell beönteni. Úgy mint a glettanyagot, ezt is egy nagy lappal kell szétkenni, hogy a parkettán le maradjon, csak a résben, és a parketta alatt. Megköt, és csend lesz
De ennek utána kell járni, nem ismerem.
A fa dugónál megfúrják, és vékony csapokat ütnek bele.
Púder leszórás, besöprése is adhat időszakos megoldást, de porszívózni utána tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!