Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szóljak ezért az egyik...

Hogyan szóljak ezért az egyik lakónak ?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk, ők felettünk. A fürdőszobájuk a konyhánk közelében van. Sokszor nappal fürdik vagy a hapsi vagy a nője és akkorákat fingik a vízzel teli kádban, hogy nemhogy a konyhában, de még a lakás másik végében is hallani. Utoljára pont ebéd közben. A pofámról sült le a bőr, amikor a vendégünk is hallotta. Beszélnem kéne velük erről, mármint a felettünk lakókkal, de nem tudom hogy lehetne kíméletesen.
2021. aug. 9. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez is az egyik fantasztikus "előnye" a panelnek egy cs. házzal szemben.

:)

2021. aug. 9. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha panelprolik közé költöztél, akkor ne várjál kulturált viselkedést.
2021. aug. 9. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Hát e miatt ne szólj, mert megnézheted magad. Az ilyen embert kerülni kell, mert csak rosszabb lesz a viszony(od).

Aki ilyent megenged, azzal nincs mit kezdeni.

Ne szólj hozzá soha. Ettől jobb megoldás nem létezik. Majd ő megkérdezi, mi van öcsisajt? Na akkor elmondhatod...addig ne.

2021. aug. 9. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

A panelélet ezen szépségei színesítik a mindennapjaitokat. A saját lakásában amúgy mindenki akkorát fingik amekkorát csak bír. Érdekes lenne rászólni ezért egy szomszédra.

Vagy mit mondanál nekik? Hogy akkorát fingtak, hogy nálatok feldőlt a váza, és menjenek le ezentúl a sarokra ha pukkantani akarnak?!

2021. aug. 9. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

ha csak a rettenetes fingás a problémád, akkor köszönd meg a sorsnak, milyen szerencsés vagy.

ha szólsz, akkor ez a szerencse semmivé válik, és minden nap a harag napja lesz.

kell ez? ugye nem?

naugye.

2021. aug. 9. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Dobj egy papírt a postaládájában vagy tedd ki a lépcsőházba.

Kedves szomszéd kérlek nem fingjál a fürdőkádba. A víz és a csövek sokkal jobban vezetik a hangot, mint a levegő.

Már az összes szomszéd rajtad röhög a hátad mögött.

2021. aug. 9. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Amikor vetted a lakást, ez is benne volt az árban.

(...és tök ingyen.)

2021. aug. 9. 21:34
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
A panelokban amúgy nem mindenhol ugyanott vannak a vizes blokkok? Hogy került az ő fürdőszobája a te konyhád fölé? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak két évig laktam panelben, de amennyire tudom ott a vizesblokkok minden lakásban ugyanott voltak elhelyezve.
2021. aug. 9. 22:43
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
4 panelban laktam eddig 10 évet, de pont a fürdőszobai dolgokat nem hallottam soha sem más szomszédtól, még a saját fürdőszobámban sem.
2021. aug. 10. 03:28
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
En is panelban elek es egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ez hogyan lehetseges. Ekkora kulonbseg van panel es panel kozott? Mert nalunk pl csak azt hallani,ha valaki zuhanyzik vagy a wc-rol kiabal (de ezt is csak a wc-bol hallom, ha epp ott ulok) es kb ennyi. Jo persze orditozas, hazibuli athallatszodik, de ez hol nem? :D
2021. aug. 10. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!