Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Olajfolt mivel távolítható el...

Olajfolt mivel távolítható el mosható falról?

Figyelt kérdés
Mosószert oldottam fel vízben, azzal töröltem át, de maradt az olajfolt. Egyéb ötletek? Egyébként illatolaj borult le, az freccsent a falra.

2021. aug. 7. 19:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, mosogatószert.
2021. aug. 7. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán:

Egy másik otthoni jogorvoslat az olajfoltok eltávolítására a falról az, hogy készítsen megoldást a szódabikarbón . Adjunk hozzá 1 evőkanál szódabikarbót 1 liter meleg vízhez. Vegyünk egy nem koptató szivacsot, és nedvesítsük meg a keverékben. Ezután gyengéd körkörös mozdulatokkal dörzsölje meg a foltot, és vízzel nedvesített tiszta ruhával távolítsa el a maradék oldatot. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.

2021. aug. 7. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kiprobalom, holnap veszek, mert sajnos nincs itthon.
2021. aug. 7. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha beitta, akkor így semmivel sztem.
2021. aug. 7. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak azért írom, mert hátha egyszer valaki olvassa ezt a kérdést, mert hasonló cipőben van: hintőport ajánlott valaki, átkentem vele a falat, mára reggelre egy folt sincs.

Lehet, hogy nem minden esetben segít, de nekem ez segített.

2021. aug. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!