Szerinted mikorra lesz saját lakásod?
20. Ha azt mondták volna nem neked vették, hanem maguknak befektetésnek, akkor kevésbé érdekelne, hogy nem kapsz belőle semmit?
Amúgy ha már felnőtt vagy és a tiéd "hivatalosan" (nem tudom itt mit jelentett nálad az idézőjel), akkor azt csinálsz vele, amit akarsz, nem?
25. Látszik, hogy te is irigy vagy. Nem a seggem alá toltak mindent.
Életkezdéshez, hogy ne kelljen hitelbe vernem magam, és másnak se fizetni albérletet ami ablakon kidobott pénz, kaptam egy házat a szüleimtől, ahogy a tesóm is, de dolgozom, fenntartani nekem kell, pontosabban a férjemmel együtt tartjuk fenn, ( nászajándék volt), ha elromlik valami azt is nyilván mi fizetjük, felújítást ha kell szintén stb.
És igen, felelősségteljes ember nem csak megcsinál egy gyereket normál esetben, az a legkönnyebb. A jövőre is gondolni kell, hogy milyen élete, milyen életminősége lesz annak a gyereknek. Persze nem kötelező velem egyetérteni. De én úgy gondolom, hogy az a normális, ha valaki nem csak megcsinálja a gyereket, majd sorsára hagyja.
Egyébként, csak hogy tudd, nemrég kifizettük a szüleimnek a házat. Ehhez ragaszkodtam amikor megkaptam 10 évvel ezelőtt. Nem volt határidő, se semmi, de megtettük, mert így éreztük helyesnek. Mivel nem volt hitel, se albérlet, hossszú évekig megtakarítottunk erre a célra és összejött. Viszont nem volt nyomás sem, hogy ha valamiért nem tudunk fizetni, utcára kerülünk. Így nyugodtabbak voltunk végig.
Lehet lepontozni.
25 évesen vettem az első lakásom (pici garzon) Bp-en egy rokontól, kedvezményesen.
38 évesen építettem fel az első házam Ny-Mo-n. Most építem a másodikat az Alpokalján.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!