Emberek, egy normalis, videki nagy csaladi haz fala mennyi ido mulva omlik le, ha egy ~80-100 grammos, 15cm atmeroju pottyos gumilabda (amit a kezembol kifuj a szel olyan konnyu) neki pattan a foldrol?
Azt mondja anyam, meg batyam hogy fejezzem be a labdazast, mert le fog omlani a fal. Apam nem mond erre semmit, neki oke ha a szeme elott labdazok, sot neha mondja hogy utogessunk mar.
Valahogy csak azt erzem, hogy nem tetszik nekik a sport amit en uzok (teremroplabda) es lehet idegesiti oket. 10 eves korom ota jarok roplabda edzesekre, tudom hogy kell utni a labdat erobol meg technikaval, de csak a technikat gyakorlom, egyaltalan nem utom erosen. Outside hitter vagyok (BME mafc).
En ezt tiszteletben tartom, nem pattintom le a labdat a foldre ami fele annyi erovel fingatja meg a haz falat.
De akkor miert nem lehet megmondani az igazat.
10
Ertem hogy vannak maganeleti problemaid, de ne ide projektald. Minek ilyen aggresszivnak lenni? Picit tulzasba viszed. Igyal egy pohar kakaot, talan lenyugszol.
Leirtam, hogy tiszteletben tartom, es mar nem csinalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!