Kimostam a tollkabátomat és összecsomósodott benne a tolltöltet. Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 15:42
11/14 anonim válasza:
Jah rátapintottál a lényegre!! Made in Italy ez számít nekem ruhában, kocsiba, meg úgy mindenbe!!! :D Nah jólvan nem offolok tovább inkább leszervezem az esti partyt! :P
12/14 anonim válasza:
Nah cső,jó partyt!:D Én is lecsúszok egy buliba azt hiszem:D
13/14 anonim válasza:
A tolkabátokat mindenképpen szárítógéppel kell szárítani.Semmi köze a dolognak gagyisághoz meg márkához.Arról van szó,hogy a meleg levegőt át kell rajta fúvatni,akkor áll vissza rendesen.De mostmár csak újra kimosás alkalmával lehet rendbehozni.Vagyis újra bevizezés után.Ha nincs otthoni szárítógéped,akkor nem tudom,itthon még nem elterjedtek a fizetős mosószalonok.Pedig nem lenne rossz.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom de az enyémben visszaállt magától.. (a GAS tulaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!