Dolgoztál már színes bútor waxxal? Natúr fenyő ajtókat tervezek waxolni és jól jönne pár tapasztalat.
Figyelt kérdés
Szeretném a fa erezetét oly módon kiemelni, mintha előtte kicsit megégettük volna a fát. Tehát egy fehéres áttetszős alapon barnás szürke erezet lenne a cél. Viszont annyi féle festék és wax van, hogy nem igazán tudok dönteni. Eleve nem tudom, hogy az alapot fehér vékony lazúrral csináljam, vagy fehér waxxal? Talán ez a legfontosabb kérdés. Köszi minden tapasztalatot!2021. júl. 20. 09:40
1/3 anonim válasza:
Ha elsőnek a sötét részt akarod kiemelni, akkor ne fehérrel kezdj. Mi elsőnek feketével kezdtünk és színtelen wax ment rá.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod! Pontosítanád? Fekete mivel kezdtetek? Tudsz a végeredményről képet mutatni?
Én eddig amiket láttam olvastam, mind először a világos alapot tették fel és utána került bele az erezetbe a wax. Mert ugye az beül a résekbe, a simább rész meg fehéres marad. Aztán tetszés szerint vissza lehet csiszolni. Pl.lásd itt: [link]
2021. júl. 20. 10:38
3/3 A kérdező kommentje:
Persze ha a cél egy fekete alapon fehér erezet, akkor igen logikus, hogy az alapszínnel kell kezdeni. Szerintem.
2021. júl. 20. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!