Vízvezeték nyomáscsökkentő?
Nem. Ha szükséged van rá, neked kell beépíteni.
Ha csatlakozásoknál ereszt a víz, az szerelési probléma. Amit szolgáltatnak, azt bővel ki kell bírni a csatlakozásoknak. Csőtörést a régi, vagy rosszul összerakot, vagy hibás szerelvények anyagok okoznak.
Dél-Budán lakom, itt 8 bar a nyomás. Volt egy csőtörésem, 90 m3 vizet buktam. Sérelmeztem a vízműveknél, másnap jöttek és egy nagyméretű, rendkívül precíz nyomáscsökkentőt építettek be a vízmárő elé, természetesen díjmentesen. Megkérdezta a rendkívül kulturáltan dolgozó szerelőpáros, hány bárt kérek a lakásban(kertben)...4 barra állíttam be, azóta hajszálpontosan annyi.
Meglepett a változás..nem zúg semmi, főleg a zuhanycsap-telep zúgott, nem csöpög a bojler,minden csap/szelep finoman működik, a "vizes" gépek működését nem is hallom.
Tehát bejelented, hogy nagy a nyomás, szétvágta a csövet valaho, vagy csöpög a bojler-visszacsapó, és díjmentesen szerelnek egy nyomáscsökkentőt..
Én meg vagyok elégedve, minden tökéletesen működik(immáron öt éve)
azt elfelejtettem írni, hogy 6(hat) barnál nem szabad nagyobb nyomást adni a fogyasztó felé. Ez előírás.
A vízmű ezért szerel fel nyomáscsökkentőt díjmentesen, ez a szolgáltatás része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!