Budapest X. Kerületi Pongrácz köz milyen? Érdemes lenne odaköltözni (albérlet)?
Sziasztok, albérletet keresek Budapesten a belvárosban vagy annak vonzáskörzetében, X. Kerületről mit gondoltok? Olvastam hogy nem a legjobb de sokkal barátibb mint a VIII. X-en belül Pongrácz köz milyen? Pongrácz útról hallottam hogy nem a legjobb, ez ahhoz elég közel van. Biztonságos lenne odaköltözni egyetemistaként?
Köszi előre is a válaszokat
Nem.
Építészetileg is putrisor.
És nagyon nem belváros. A belváros az nagyon max. 3 megálló kifele a körúttól, tehát pl. Dózsa György útig kb.
Különben aki azt mondta, hogy jobb, mint a VIII. ker. (ami konkrétan belváros, a város kellős közepe és Budapest legtöbb egyeteme és országos intézménye, kulturális és művelődési intézménye, turisztikai látvényosságának nagy része, stb. ott van), az kva nagyot hazudott.
Mondjuk ennek fel kéne tűnnie, ha ránézel a térképre.
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem budapesti vagyok, eddig életemben kb 5x voltam a fővárosban, vidékről megyek fel továbbtanulni.
(A VIII<X -et olyan szempontból értettem, hogy a 8. Kerületben magasabb a bűnözés, és több a "kétes alak")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!