Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet extra erős matricát...

Hol lehet extra erős matricát nyomtatni?

Figyelt kérdés
Üvegre ragasztanám. Olyan kell, ami semmilyen körülmények között nem jön le. Időjárásálló, maradjon fent a lehető legtovább. Az lenne a jó, ha sima matrica lenne, tehát lehúzom, odanyomom és kész. Az egyik helyi papírboltban tudtak nekem matrica anyagra nyomtatni, csak kivágni kellett nekem. Annak alig volt ragadó ereje. Kicsit alányúlva egy húzásra leszedtem. Tehát nem volt jó nekem.

2021. júl. 18. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nyomtatni kell extra erőset, hanem olyan "papírt" venni hozzá.
2021. júl. 19. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
??? Szerinted én mit kérdeztem akkor? Valamit félreértettél. Én nem tudok itthon nyomtatni színesben. Ezért az a kérdésem, hogy hol tudok nyomtattatni erős matrica anyagra? Ebbe nyilván az is benne van, hogy ilyen papírt veszek és elviszem oda, ahol tudnak rá nyomtatni. A papírboltban volt 3 féle ragasztós papír is, mindegyik gyenge volt.
2021. júl. 19. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:

"ilyen papírt veszek és elviszem oda, ahol tudnak rá nyomtatni"

Igen, én is ezt írtam, hogy előbb papírt kell szerezni, utána ráér a hely. Hiszen "A papírboltban volt 3 féle ragasztós papír is, mindegyik gyenge volt." Akkor nem hely, hanem papír kell. Hely pedig akármelyik fénymásolószalon lehet.

2021. júl. 19. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen. Csak az a baj, hogy papírt sem tudok szerezni.
2021. júl. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!