Hány fokra hűtítek a házat a klímával (természetesen ha van)?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 13:57
11/14 anonim válasza:
#10: Ez igaz. De ezek az emberek maguknak köszönhetik nagyrészt. 2 évig éltem Németországban, nyáron akkor én is majd' megdöglöttem a melegtől. Ez nem azért volt, mert ott melegebb volt, hanem a munkahelyemen is és az apartmanban is klímáztunk ezerrel. Sokkal rosszabbul éreztem magam azon a 2 nyáron, mint a mostanin, mivel akkor gyakorlatilag semmit nem tudtam csinálni. Dolgoztam, aztán hazamentem pihenni. Ebből állt mindkét nyaram. Még sétálni sem tudtam, mert a rosszullét kerülgetett kint, még árnyékban is. Eredendően minden ember ugyanolyan, biológiailag mindenki ugyan annyira bírja a meleget (legalábbis azok, akik genetikailag nincsenek messze egymástól, tehát ne hasonlítsunk össze egy skandináv embert egy afrikaival). Hogy aztán ténylegesen hogyan érzi magát ilyen szélsőséges időkben, az már csakis attól függ, hogy hogyan éli az életét, mihez szokott hozzá.
13/14 gabesz147 válasza:
A kintinél 5-6 fokkal kevesebbre.
14/14 anonim válasza:
20-ra, azért vettem, hogy ne izzadjak, mert az utálom. A 20 fokot tudja is tartani természetesen, mert nem méreteztettem alul, mit sokan teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!