Ezeket az ételtaroló zacskókat újra fel lehet használni ugye?
Figyelt kérdés
Fagyasztott élelmet tárolok bennük. (Pl hagymát, vagy paprikát, húst). Ha kiveszem belőle az ételt utána elmoshatom és újrafelhasználhatom, ugye?
2021. júl. 7. 05:23
1/2 anonim válasza:
Zöldséget én nem fagyasztok soha, csak húsokat. A húsok után viszont nincs gusztusom újrahasználni őket, szerintem nem túl higiénikus, hiába mosod ki.
2/2 anonim válasza:
Nekünk is van, de nem vagyok benne biztos, hogy hús után ki lehet még úgy mosni, hogy használni is lehessen. Sokkal egyszerűbb zárható ételhordókba tenni, azt bedobhatod utána mosogatógépbe is. Nálunk a pácolt húsok abban szoktak várni, ha kiürül mosogatógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!