Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek ennyi pénzért...

Szerintetek ennyi pénzért megéri ez a fűkasza?

Figyelt kérdés

[link]

Kb évi 3-4 alkalommal vágnám le a füvet vele egy nagyjából 30 négyzetméteres területen. Fűnyíróval ott nem tudom sajnos nyírni.

2021. júl. 6. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
30 m2 egy lakószoba méret, ehhez szinte gépre/szerszámra sincs szükség. Én eleve nem kedvelem a benzines kertigépeket, de a tartalék benzint is tartani kell valahol, ekkora munkához egy akkumulátoros szerkentyű tökéletesen elég.
2021. júl. 6. 13:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Valamivel muszáj nyírnom a gazt, és a fűnyírómat nem fogom használni ott. Lehet nagyobb mint 30m2, nem tudom pontosan, akkora mint egy kisebb parasztház.
2021. júl. 6. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én hasonlót vettem, de 1000m2-re. 30m2-re én egy sima elektromost vennék, nem bohóckodnék benzinessel.
2021. júl. 6. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra bőven elég! Kirakodó vásárokban is kb.ennyiért árulják a román cigók.

Minden alkatrészt lehet hozzá kapni pici pénzért.

Pár alapvető dologra figyelsz,és elmegy egy évtizedig is annyi használattal. Az az 5,2 LE kamu,viszont cserébe nehéz. De úgy se fogsz dolgozni vele órákon át.

Adj neki 100-s benyát,full szintetikus 2T-t első 1~2 tanknál tartsd be az 1:25-s ajánlást,és ne nyélgázon zörgesd. Ne tárolj bekevert(meg semmilyen)benzint huzamosabb ideig,és zsírozd időnként a fejnél oldalt a szöghajtást.

2021. júl. 6. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Strauss márkájú terméket ne vegyél. A kínai fos legalja.

Nettó pénzkidobás lenne.

2021. júl. 6. 19:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Jo. Lehet akkor inkább felfogadok valakit aki vallal ilyen jellegű munkakat.
2021. júl. 6. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

De az egy év alatt elkér ennyit a munkáért...

Komoly kaszálásra én se venném meg, de ekkora területre nagyon megfelel.

2021. júl. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!