Panelház száraz szellőző csőrendszerébe honnan kerülhet víz?
Figyelt kérdés
A szerelőfal levétele után láttuk, hogy nem egyformán illeszkedik két cső. A kisebb átmérőjű van alul, a nagyobb felül. Ráadásul a kettő között mintegy másfél cm-es hézag van, melyet egy odabilincselt ruhadarabbal pótoltak. A vizes csövek kívülről szárazak.
Ilyenkor a közös képviselőnek kell szólni?
2021. jún. 26. 20:30
2/6 anonim válasza:
Csak egy tipp: az egyik feletted lakó illegálisan bele kötötte a konyhai páraelszívót és a pára ott csapódik le.
3/6 anonim válasza:
Millió ilyet láttam már, a feletted lévő lakó oda kötötte be a párazellőzőt vagy ne adj Isten a légkondi kondenvíz csövét.
4/6 anonim válasza:
2-es 3-as igazuk lehet. Eszméletlen mennyiségű hülye van.
5/6 anonim válasza:
Légkondi vizet már én is láttam hogy oda kötik be. 1 db Légkondi óránként 5 liter vizet is csinálhat. Több Légkondi esetén úszik az egész ház
6/6 A kérdező kommentje:
Ma jött az alsó szomszéd, hogy nedves a konyhamennyezet sarka. Na még ez hiányzott!
Megmutattuk neki is a csövet. El volt képedve. Holnap szólunk a gondnoknak.
Minden válaszadónak köszönöm a választ!
Megírom a fejleményeket.
2021. jún. 27. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!