Hogyan lehet hűvösebbé tenni a szobát ebben a melegben?
Sötétítők behúzva minden helyiségben napközben, és csak éjszaka nyitom ki az ablakot, este 7-8 körül. De az én szobámba nagyon meleg van, barátnőm meg is jegyezte. A ház nagy része téglafal, egyedül az én szobám vályogfal, talán ez is az oka. De valami praktikát nem tudnátok tanácsolni, hogy hűvösebbé tegyem a szobát?
Tegnap vizes lepedőt raktam az ablakhoz, hátha az segít valamennyit, de nem igazán éreztem különbséget. Ventilátor megy napközben, lefekvés előtt viszont lekapcsolom, mert zavaró a hangja és nem tudnék tőle elaludni. Délután 3-kor még a párátlanítót elszoktam indítani, és este 11-kor kikapcsolom, rengeteg vizet összegyűjt, szinte tele van, amikor ürítem ki.
Egy szobát szerintem sehogy. Nyitott ajtók, kereszthuzat, éjszakára bekapcsolt ventillátor nekünk nagyon jól segít.
Annak mi a konkrét célja, hogy egyszer párásítasz, utána meg páramentesítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!