Panel lakás alumínium vezetékek elbirnak egy klímát ha beszereltetem az egyik szobában ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 06:59
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom 3,5 kW ra gondoltam elvileg a max teljesítmény felvétele 1000 Watt, mint egy porszívó, de inverteres, úgy hogy ritkán menne max teljesítményen...
2021. jún. 23. 07:34
4/12 anonim válasza:
Hűtéshez elég az 1000 W, fűtésnél 1-300 W-al több lehet a max. fogyasztás, egyébként pedig jól látod. Ritkán menne max. teljesítményen, úgyhogy a panel áramhálózata bőven bírni fogja.
5/12 anonim válasza:
Bírni fogja persze, egy készüléket elbír, ha egyébként nincs túlterhelve a hálózat.
8/12 gabesz147 válasza:
El. Csak ne döngesd egyszerre mosógéppel, elektromos tűzhellyel, stb.
9/12 anonim válasza:
Igen elbirja de azért külön automatára tenném!De a legjobb ha külön áramkörön van,egyszerre több ilyen nagyfogyasztó ne menjen!Az alukábel nem nagy terhelésre lett kitalálva!
10/12 anonim válasza:
Ha tisztességesen vannak megcsinálva a kötések, akkor bírja ám az alu is. Gyerekkoromban folyton verettük a két hősugárzót télen(2-3kW per darab), Plusz a 200l villanyboiler azóta is vidáman fűt alu vezetékről.
Egy 1KW max. áramfelvételű inverteres klíma a fenti figyasztoknak töredékét fogyasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!