Ki akarom tisztittatni a 15eves belteri klimat, ami a nappaliban van, honnan tudom hogy kell-e bele gazt tolteni?
Tobb helyen olvastam, hogy kell, meg azt is, ha nem szokik a gaz 20evig se kell.
Amig nincs tisztitva addig nem akarom beinditani, hogy mennyire fuj hideget, de azt se akarom, hogy ketszer kelljen a klimasoknak kiszallast fizetni
Ahogy előttem írták, vagy rendesen hűt, vagy nem. Ha nem hűti le az adott helyiséget, akkor valószínűleg kell bele gáz is
Egy normális takarítás meg nem 5 perc, mert például a ventilátorára rendesen rá tud tapadni a por, meg azért a hütőbordák közét sem árt kimosni, ahogy a kültérit is ugyanúgy ki kell tisztítani. Vagyis nem dőlj be az olyan klímatisztítónak aki csak befújja habbal.
A gázt egyébként simán tarthatja, mert pl az én idén 20 éves Octaviám 15 éve van a családnál, de még senki nem töltette a klímát, és teljesen jól hűt. Tegnap is használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!