Gyakori uj hazaknal a legcsatornas klima?
Mikor Magyarorszagon laktam akkor csak 1-2 olyan uj hazban jartam ahol ilyen volt, a legtobben nem volt kialakitva.
Akiknel van klima azoknal altalaban csak 1 helysegben van de ezt nem nagyon ertem mire jo mert csak azt az egy helyseget huti, a hideg levego igy nem jut el a tobbi szobaba.
Amerikaban minden hazban legcsatornas a klima, kivetel a nagyon regi hazak, ott ablakklima van minden szobanal.
Manapsag ez gyakoribb mar uj hazaknal vagy felujitasoknal hogy legcsatornas klimat epitenek be?
Aki nem tudna ez azt jelenti hogy a klima be van csatornazva, a padlason megy a cso es minden szobanal a menyezeten van egy szellozo, azon fujja be a hideg levegot.
Inkább helyiségenként van egy külön klíma (ahol szükséges, pl. nappali, háló), már nem csak házakban, hanem lakásokban is.
Ez még mindig sokkal olcsóbb megoldás, mint a légcsatornás, és a karbantartás is sokkal egyszerűbb, gazdaságosabb.
#3: Meg kellene próbálni elvonatkoztatni a technológiát, a rosszul kialakított egyetlen rendszertől, amit láttál.
Egyébként igen, drágább, a karbantartás bonyolultabb, ezért költségesebb, igaz egy modern rendszerrel akár fűteni is lehetne, kisebb a huzat, szabályozható szobánként stb. De a magyar csóró nép, inkább felrakat 1-2 split klímát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!