Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Használ itt valaki mobil klímát?

Használ itt valaki mobil klímát?

Figyelt kérdés
Zajt bírom, viszont a nagy meleget kevésbé. 80 ezerért kidobott pénz egy mobil klíma?
2021. jún. 9. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokkal kevésbé hatásos, mint egy normális klíma
2021. jún. 9. 21:25
 2/15 A kérdező kommentje:
A semminél azért gondolom többet ér.
2021. jún. 9. 21:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az áramfogyasztása és a hatékonysága sokkal szarabb, mint egy rendes klímáé
2021. jún. 9. 21:30
 4/15 A kérdező kommentje:
S hogy használod? Simán a csövet kilógatva a nyitott ablakon, vagy ki van fúrva az ablak, ajtó?
2021. jún. 9. 21:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Én a nyaralónkban használom, de mivel olyan zajos, hogy mellette aludni nem lehet, ezért az alsó 1 szobát a beépített padlástérrel összekötő feljárónál helyeztem el. Ott van egy kicsi ablak, kivettem az ablakszárnyat és tettem bele egy keretbe foglalt farostlemezt, amiben van a meleg levegőt kivezető csőnek egy megfelelő méretű lyuk. A kondenzviz egy vödörbe csurog.
2021. jún. 9. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben használtunk, de már csináltattunk rendes klímát, mert az előbbi nagyon zajos volt, és nem túl jó volt a hatásfoka. De, hogy megnyugtassalak,a semminél tényleg jobb. Viszont sokan gyorsan megválnak tőle, mert (mintmár írtuk, vannak hiányosságai) érdemes a használt holmik között keresni, olcsóbban hozzájuthatsz.
2021. jún. 9. 22:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kidobott pénz. Szüleimnek van, sokat segít.
2021. jún. 9. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
80at kiadsz érte mikor kipótolod egy kicsivel és már rendes klímát veszel ami az egész házat lehűti
2021. jún. 9. 23:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Delonghi klímát használunk ami nagyon hűt de viszont hangos az igaz.

A nem használt leier kémémy alsó tisztító nyílásán vezetjük ki a kifúvást.Jobb mint az ablakon.

Kivezetés mimdenképp kell.

2021. jún. 10. 02:28
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

"80at kiadsz érte mikor kipótolod egy kicsivel és már rendes klímát veszel"

Az a kicsi úgy minimum 250 ezer forint pótlást jelent :)

2021. jún. 10. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!