Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felsőbb emeleten élők hány...

Felsőbb emeleten élők hány fok van mostanság nálatok?

Figyelt kérdés
Egy panel zárószintjén lakom, a tizediken, már most is igencsak meleg van, 27-28 fok. A lakással lehet valami baj, vagy ez természetes? Nincs szigetelés, a lakás nyugati fekvésű, egy oldalon minden ablak, éjszaka nyitva, nappal zárva, redőnyök leengedve. Nálatok hány fok van?
2021. jún. 8. 23:14
 1/7 anonim válasza:
Tarsashaz 2. emelet, szinten nyugati fekves, tobbi szoba masik oldalon elviselheto, itt +5-6 fok. Rovidgatyaban es pantosban is leizzadok, fogalmam nincs, mi lesz kesobb.
2021. jún. 8. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:

A cirkó hőmérője szerint 25 fok, de én már most döglök, szerintem több.

Negyedik emelet, régebbi típusú társasház, az ablakok a macskák miatt szinte mindig nyitva.

Mindmeghalunk!

2021. jún. 8. 23:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért meghalni nem kell. :D Csak olyan furi, hogy szinte semmit nem tart meg a lakás a hőből, egy hete még fűtöttem a szobát.
2021. jún. 9. 00:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor emeleten laktunk akkor is 18-20 C volt allitva este a klima.
2021. jún. 9. 02:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Budán, régi villa 1. emeletén, manzardban most 26°. Sajnos ennél a hőmérsékletnél én már nem tudok aludni.
2021. jún. 9. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
3. emelet, zárószint, tető nincs szigetelve. Klíma nélkül 26-28 fok, ami estére sem hűl vissza. Úgyhogy klíma indítva. :-)
2021. jún. 9. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez természetes hogy szigetelés nélkül ennyire felmelegszik. Régen laktam én is panelban (nem felújított), 28-30 fok volt folyamatosan nyaranta.
2021. jún. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!