Miért élnek olyan sokan Debrecenben/Nyíregyen, ha olyan pocsék az élet, mint ahogy előbb öt kérdésnél is olvastam? Munkalehetőségek, munkabérek, árak, kulturális programok, hangulat, közbiztonság (főleg, tudjuk, valakik egy része miatt) tekintetében.
30 - as: "de nem veszi fel a versenyt a dunántúllal"
Mi Dunántúlról költöztünk Debrecenbe, úgyhogy ez így igen nagy baromság amit írsz! Szerintünk pont fordítva van: Debrecennel lassan egyik dunántúli város sem versenyezhet.
27-es vok.
Nem egészen. Az egyik azt írta igenis élhető, hangulatos város, a másik pedig, hogy a tősgyökeres Debreceniek menekülnek, vagy menekülnének onnan Dunántúlra.
Az egyik szerint szép megyeszékhely, a távolabbi utcák is azok, családi házas nyugis övezetek, a másik szerint rettenetes, és egy-két FŐ utcán kívül hangulattalan, "semmilyen" az egész város. Illetve túl sok a...
Egyik gyermeki imádják, a másik szerint sehol nem lehet a közvetlen közelben kirándulni (azok is lepukkant helyek), vagy a városban szórakozni.
Na most ezzel kint vagyok a vízből... :))
Kedves kérdező!
Itt a Gyk-n olvastam egy kérdést, a vidéki városokkal kapcsolatban.
Egészen ritka és hasznos infókhoz jutottam, javaslom hogy olvasd végig!
"Hazaköltözés esetén ti melyik 3 megyeszékhelyet ajánlanátok/választanátok a 18 közül? (Budapest kizárva!)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!