Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Február közepén rendelt...

Február közepén rendelt emagos matrac miért büdösödhetett be?

Figyelt kérdés

Egyelőre még nincs ágykeretünk, csak a matracon alszunk. Nem szellőzhetett annyit?

Felszoktam állítani 2hetente, amikor felporszívózok, felmosok. ( szellőztetve is van)

De egyik pillanatról a másikra lett hirtelen büdös. Olyan szagú, mint ha vízben rohadna már több hete valami ruha, és bebüdösödik.

Kiönteni nem öntöttünk ki semmit.

Szellőztetni mèg nem vittem ki a teraszra, mert egyedül nem bírom el, de az segítene szerintetek?

Mit javasoltok, mivel tisztíthatnám?

Nem volt nagy összeg a matracért, de 3,5hónap után kár lenne kidobni :/

Folyamatosan cserélek huzatot az ágyon, ezzel is próbálom kicsit a szagot elhessegetni, de visszatér hamar.

Beleizzadni sem izzadtunk, hisz mèg nincs kánikula.

2021. jún. 2. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A földön bepálik, aztán be is penészedik.

Azért kell alá az ágyrács, hogy tudjon szellőzni.

Ugyan azt hiszed nem izzadsz, de folyamatosan szívja be a nedvességet.

Alul nem szellőzik, ezért csak gyűlik benne.

2021. jún. 2. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Az eMag-ról köztudott, hogy silány minőségű legalja vackokat értékesít, szóval nem vagyok meglepve...nagy hiba tőlük bármit is vásárolni.

Javaslom megtekintésre a "Tékozló Homár" c. fogyasztóvédelmi blogot...az eMag-nak gyakorlatilag forgóajtót szereltek fel náluk, annyi panasz érkezett.

2021. jún. 2. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud szellőzni a matrac. Minden nap fel kellett volna állítani.
2021. jún. 3. 04:34
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Emagon vannak nagyon jó matracok is, csak azok ugyanúgy drágák, mint máshol a jó darabok. Én Emagról vettem 130.000-ért egy matracot, hibátlan, összehasonlítva a korábban matrac-szaküzletekből vásároltakkal is teljesen egyenrangú.
2021. jún. 3. 06:45
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
#2: ennek ehhez semmi köze, a 120e Ft-os Rottex matrac is bepenészedett mikor a földön használtuk. A matrac alá rács kell.
2021. jún. 3. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az történt amit az 1es irt. Vegyetek mihamarabb egy keretet, különben penészedni fog hanarosan.
2021. jún. 3. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

#5 igen, csak nem mindegy, mennyi használattól, és milyen használattól, tudod...

Persze nekem mindegy, ott vásároltok ahol akartok, kell még a cikk a Homárra :)

2021. jún. 3. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
#7: ezeket nem az emagtól veszed, még a számlát is a partnercég adja, az emag csak egy gyűjtőoldal, román amazon :))
2021. jún. 3. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

#7-es, azzal tisztában vagy, hogy az Emag-on többmillió adásvétel zajlik egy évben? Százalékos arányban ott sem rosszabb a helyzet, mint máshol, csak épp a darabszám több, a már említett matek miatt.

Saját esetem: kb. 50-szer rendeltem már az Emagról, egy garanciális termékem sem volt. Persze mindenki ott vásárol, ahol neki a legjobb.

2021. jún. 3. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen,tisztában vagyok. Ahogy azzal is, hogy az emberek töredéke fordul csak a fogyasztóvédelemhez úgy egyáltalán

Ennek ellenére kb. róluk van a legtöbb panasz, úgyhogy én eleve semmit nem vennék onnan

2021. jún. 3. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!