Milyen konténerlakást ajánlanátok ?
Nincs ilyen.
Mindenből le, pénzből fel.
Van ilyen.
Az álmaidban.
Amit leírtál az 15-20 millió..
Van itt valaki olyan is, aki mostanában költözött konténerlakásba, és tapasztalatból beszél ?
Esetleg van itt valaki olyan, aki jelenleg egy konténerlakásokat gyártó cégnél dolgozik, ezért tapasztalatból beszél ?
Ha privátban megadja a cég nevét, hitelesnek is tűnik majd.
Mert csak hablaty, sorry.
:D
Az a hablaty, amit te elképzelész.
Oda kell vezetni a vizet, a csatornát, a villanyt.
Alap kell neki, különben szétrohad pár év alatt.
És már el is költötted a nem létező 4-5 milliódat.
Ott van a linkelt oldalon az ár nettó 190ezer/m2-től.
De ugye ez hivatalosan (ahogy írják is) 100 légköbméter alatti nem állandó tartózkodásra alkalmas (tehát nem lakóház ).
Nyaralónak szerettem volna egy mini konténer házat, vagy faházat, mindegy. A feltételeimmel egyik sem valósítható meg 8 millió alatt, így egyelőre elnapoltam, pedig túl nagy igényeim nincsenek (legyen modern és 4 évszakos. Pl. a telek árát, vagy a közművek beállását még bele sem számoltam.
Lehet "építtetni" úgy nevezett önellátó vityillót is, de annak az árába is beépítik értelemszerűen a beépítendőt. Pedig én csak 30 nm körüliben gondolkodtam, ami szerintem kevésbé élhető mindennapi használatra.
4-5 millióból sajnos tényleg egy retro lakókocsi/mobilház, vagy nem téliesített faház jön ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!