Sülysápi lakosok tudnának kicsit segíteni?
Konkrétan a 20-as korosztályról nem tudok neked véleményt mondani, mert nem az a korosztály vagyok, de szerintem ők ugyanolyanok, mint Pesten. Ilyenek is és olyanok is.:)
Mi ugyan nem sülyiek vagyunk, hanem az utána való településen, Magdolna-telepen lakunk, de Sülybe járunk dolgozni, vásárolni, fodrászhoz (Ildihez, az állomáshoz közel, a Paradisoval majdnem szemben)
Én nagyon szeretem Sülysápot, gyakorlatilag ki sem kell mozdulni, az élethez minden szükséges megvan ott. Az emberekkel is szerencsém van, velem mindenki kedves, de én mondjuk könnyen barátkozom.
Viszont én soha nem úgy tekintettem, hogy a társadalmi életem, vagy a szórakozási lehetőségeim a vidékre korlátoznak, mivel Sülyből hamarabb bent voltam a zónázó vonattal (35 perc) Budapest centrumában a Baross téren, mint amikor budai lakosként át kellett vergődnöm Pestre.
Így a baráti köröm és a programjaim ugyanazok, mint akik voltak, csak helyben még pluszban szereztem hozzájuk.
Te se izgulj emiatt, ez nem a tiszazugi tanyavilág az 50-es évekből, így majd meglátod, hogy kellemes csalódásban lesz részed, Budapesttől egy köpésre!...rengeteg új lehetőséggel, a régi barátaid számára is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!