Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fővárosi lakás kiadásánál...

Fővárosi lakás kiadásánál hogyan tudom "bebiztosítani" magamat?

Figyelt kérdés
Milyen tippek, trükkök vannak, amivel a jellemző problémákat ki lehet szűrni? Gondolok itt olyanra, mint pl a befogadsái nyilatkozat. Tehát bármilyen olyan "óvintézkedés", amit érdemes megtenni szerződésben bérlők leinformálásában stb.
2021. máj. 25. 16:01
 1/4 anonim válasza:
76%
Közjegyző.
2021. máj. 25. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

A kiköltözési nyilatkozatot mindenképpen javasolnám.

Én sem terhessel, sem gyermekessel, sem fiatal párral, sem fogamzóképes korú nővel nem kötök szerződést, illetve általában olyannak adom ki, aki nem állandó lakhelyet keres, hanem csak a hétköznapokat tölti a lakásban, mert a munkája a fővárosban van, de vidéken lakik. Háziállat természetesen nem hozható. Eddig bevált, olyan lakóim voltak, ill. van, akik vigyáznak a lakásra, nem amortizálják.

Leinformálni esetleg a facebook-on tudod, persze ha megoszt magáról elég információt.

2021. máj. 25. 17:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a kiköltözési nyilatkozat konkrétan mit takar?
2021. máj. 25. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

Én abban hiszek, hogy magas minőségű és jó helyen lévő lakásokat adok ki drágán.

Így a problémás bérlők eleve nem jelentkeznek.

2021. máj. 25. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!