Ilyen kamarát szeretnék utca frontra az baj ha az utcán járó kelő illetőket is felvenné?
Figyelt kérdés
SilverHome Solar WIFI Vezeték nélküli kültéri vízálló PTZ CCTV biztonsági IP kamera 1080P 2MP PIR2021. máj. 25. 08:32
1/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Én csak tippelek de szerintem, csak a magánterületeden belül rögzítheted az eseményeket, közterületen nem.
2/8 anonim válasza:
A törvény szerint közterületet nem figyelhetsz, de nem nagyon foglalkozik ezzel senki. Nekem is nézi kamera a ház előtti járdát évek óta.
Én inkább valami ismert márkát választanék: hikvision, provision, foscam
3/8 anonim válasza:
Tilos, de ha nem tul pofatlanul csinalod akkor senki nem fog szolni. Ha igy nezzuk akkor a videos kaputelefon is tilos lenne megis rengeteged hasznaljak.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az utca figyelése lenne a célom.
2021. máj. 25. 09:56
6/8 A kérdező kommentje:
A záz biztonságának a nővelése
2021. máj. 25. 10:26
7/8 anonim válasza:
Sok esetben a kert elott egy kis szakasz meg maganterulet resze, erdemes megnezni hogy nalad hogy van mert akkor megteheted hogy ugy allitod be kamerat hogy csak azt a kis szakaszt lassa. De ha egesz utcad akarod nezni akkor az szabalytalan, fuggetlenul attol hogy lesze belole barmi bajod.
8/8 anonim válasza:
Közterületre nem irányulhat kamera, egyik ismerősöm ilyenből hatósági ügyet indított és igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!