Meglepett a férjem egy Jack A6F-H tűtolásos automata ipari gyorsvarrógéppel. azt mondják ez nem jó arra h felhajtsak vele farmert... Bocsi, tud benn valaki segiteni?
Te varrónő vagy?
Vagy mihez kellett egy ilyen drága ipari gép?
Amúgy bármelyik régi varrógéppel felhajtottam eddig a farmereket, ha a három réteg befért a talp és a recés anyagtovábbító közé.
Csak ilyenkor lassabban kell, mert könnyen eltörik a tű.
JACK A6F-H AUTOMATA, PROGRAMOZHATÓ, NEHÉZÁRUS TŰTOLÁSOS GYORSVARRÓ GÉP, RÖVID SZÁLVÁGÁS, ZÁRT RENDSZERŰ OLAJOZÁS, AUTOMATA TALPEMELÉS, SZÁLVÁGÓ, ELVARRÁS, 230 VOLTOS FEJBE ÉPÍTETT ENERGIATAKARÉKOS SZERVO MOTOR, BEÉPÍTETT LED LÁMPÁVAL.
A H-s nehézárura is jó. A sima A6F csak vékonyabb anyagokra.
Farmer felvarráshoz enyhén szólva is túlzás ilyen varrógépet venni, kb, mint forma 1-es autót venni arra, hoyg elmenj a szomszéd boltba bevásárolni.
Lehet erre is használni, de erre elég lett volna valami egyszerü gép is.
A farmert biztosan fel tudod vele hajtani.
A tűtolás pedig azt jelenti, hogy a tű továbbítja az anyagot, azaz, akkor "megy" tovább az adott anyag, amikor benne van a tű.
Az ipari gépek gyorsak. Gyakoroljál.
Idegen honnan tudná, te mennyire vagy otthon a varrásban?
Én bedolgoztam Neumannal , aztán felüdülés volt az ipari gyorsasága.
vissza tudom cseréltetni :-) mit ajánlanatok? most ahogy nézem az uj géepeket, milyent válasszak?
szeretneém ha szálvágos lennee es automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!