Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni,hogy...

Mit tudnék csinálni,hogy valahogy elkezdjük befejezni a házat?

Figyelt kérdés

Szóval jelenleg a mamám házában élünk a mamámék már nem élnek itt,már régen elköltöztek innen,nem is tudom pontosan mikor szerintem még az elött,hogy anyáék összeházasodtak kb egy 25éve.

És a ház még az övé,csak mi élünk itt.

Mi elkezdtünk 12éve egy házat építeni,ami addig jutott hogy van fal,tető és kb ennyi.

Nem tudom miből épül,lehet deviza hitel nem tudom, annyit tudok, hogy ha kész egy rész a házból akkor megkapunk egy következő részletet.

Úgy tudom már csak az ablakokat kéne berakni és akkor megkapnánk.

Viszont egy 10éve áll a ház,megált minden.

És nemrég voltak itt,hogy megvennék.

Félek anyáék eladják,bár azt mondják nem akarják.

De akik itt voltak gazdagnak tűntek.

Úgy tudom a mamámnak 2háza van az eggyik bérbe van adva, a másik meg az ahol mi élünk.

De szerintem nem válna meg,a másiktól mert ott élt az annya.

Én már nagyon szeretnék egy külön szobát,de anyagilag se állunk úgy.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

16/f

2021. máj. 3. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég katyvasz a kérdés, most ki hol lakik, ki akar mit eladni? Kicsit érthetőbben próbáld meg leírni.
2021. máj. 3. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég katyvasz, de ahogy én értelmezem:

A kérdező és a családja a nagyi házában lakik. a család 12 éve építkezik devizahitelből ami gondolom bedőlt, és most a félkész házat árverezik és valaki meg akarja venni a kérdező meg nem szeretné hogy megvegyék mert saját szobát akar. Csak hogy ez nem ilyen egyszerű, ha már árverésen van a dolog.

2021. máj. 4. 00:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Nincs árverésen

Csak gondolom aki meg akarja venni,az már észrevette, hogy 10éve áll.

És ott körbe kérdezte a a szomszédokat és így jutott hozzánk el.

2021. máj. 4. 09:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg a mamám volt házában vagyunk, de a mamámnak 2háza van van ez ahol mi vagyunk és van agy másik amit bérbe ad.
2021. máj. 4. 09:21
 5/5 kovpet ***** válasza:
Nézd, ha nincs pénz a befejezésére, akkor lehet, hogy jobb, ha eladják. Még tíz év és az is tönkremegy ott, ami most egyben van. Így legalább lesz belőle pénz, úgy meg nektek kerül majd pénzbe a bontás.
2021. máj. 5. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!