Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ilyesmi ruhákat ti beraktok a...

Ilyesmi ruhákat ti beraktok a fehérekkel mosásba?

Figyelt kérdés

Fehér alapú ruhákat, amiben a minta élénk színes. Vagy együtt moshatóak de csak fehérrel nem? Érdemes színfogó kendőt berakni a ruhák közé? Ilyesmikre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. ápr. 29. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket nem rakom a fehérekhez.
2021. ápr. 29. 23:56
 2/12 anonim válasza:
100%
Én sem tennék ilyen ruhákat a fehérek közé.
2021. ápr. 30. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
A nyomott minta nem szokott ereszteni. Meg hát ugye saját magát se fogja meg.
2021. ápr. 30. 00:14
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

A zöld és kék mintásakat inkább a sötétekhez tenném.

De mikor ilyen idő van, akkor akár 1 hordás után is önmagában is átmosom 15 perces mosásban.:) Még kisebb darabot is beteszek önállóan 15 percesbe, amit csak frissíteni kell másnapra.

2021. ápr. 30. 01:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kizart, feherrel ilyet nem mosunk.
2021. ápr. 30. 06:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

A fehérekhez eleve fehérekhez való mosószert használok, az meg fakítaná a mintáson a színeket. Meg egyébként sem.

Nálam a fehér az fehér, annyi engedménnyel, hogy pasztell színű konyharuha, törölköző, ágynemű még ideszámít.

2021. ápr. 30. 07:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, tényleg lehetett volna bennem annyi logika, hogy akkor önmagát is összefogná! :D Akkor picit várok majd és összegyűjtök mindig több ilyen ruhát és együtt mosom őket. Eddig csak 1-2 volt, azokat mindig magában mostam rövid programon én is, de most több ilyen ruhát beszereztem nyárra és nem akarok annyit pazarolni (víz, öblítő, mosószer). Köszi a válaszokat!
2021. ápr. 30. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én speciel már tapasztaltam sőt, másokon is láttam, amikor a mintáson eresztett valamelyik szín. Különösen, ha fehérítős mosószerrel volt mosva.

2021. ápr. 30. 08:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én beteszem, pontosabban úgy fogalmaznék, hogy a fehéreket teszembe az ilyen jellegűek közé, mivel nincsen annyi tiszta fehér ruhám, amiből összejönne egy adag. Színes mosószerrel mosom.

Ha valaminek nagyon vigyázni szeretnék a fehérségére, amellé már nem raknám be.

2021. ápr. 30. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én be sz ptam már párszor azzal, hogy összefogta magát....

Ezeket eszembe sem jutna a fehérekhez tenni

2021. ápr. 30. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!