Most szeretnénk házat venni, gondolkoztunk, hogy 3 szobas legyen, vagy csak kettő és fél. Szerintetek egy 8 éves fiú, és egy 13 éves lány elfér egymás mellett egy szobában, vagy jobb lenne, ha külön szobájuk lenne?
A fenti két szoba a két gyerekszoba, lenn egy nappalu, egy háló a szülöknek meg esetleg egy dolgozószoba, ha tényleg nem tudtok vele mit kezdeni egyébként.
De szerintem pl a fözöfülke helyett a lenti kis szobát át lehetne alakótani normális méretü konyháva, akkor sem lenne fölölseges.
Két ekkora, külön nemü gyerek esetében semmi esetre sem megoldás a közös szoba!
2021. ápr. 27. 14:20
13/22 anonim válasza:
Ha megtehetitek, érdemesebb a több szobásat megvenni, később úgyis lesz valami haszna:)
Amúgy az kérdésre válaszolni, én eleve nem raknék tesókat egy szobába, pláne, ha már nem kisgyerekek és külön neműek. Sokkal több konfliktus és nem lehet magánszférájuk, ami, ha kezdenek serdülni, baromi szívás lesz, nektek is, nekik is.
2021. ápr. 27. 14:30
14/22 anonim válasza:
négyfős családnak egyáltalán nem luxus az 5 szoba....
9-es: nappali + négy szoba!
2021. ápr. 27. 14:47
15/22 anonim válasza:
Jól látom hogy a másodiknál a nappali kisebb, mint a két másik szoba? Ráadásul konyhával egyben...??? szerintem elég szerencsétlen beosztású....
2021. ápr. 27. 14:48
16/22 anonim válasza:
#14 én tudom, de a kérdező láthatóan nem nézte meg az alaprajzot
2021. ápr. 27. 15:37
17/22 anonim válasza:
Ha nem terveztek egy harmadik gyereket, a plusz egy szoba akkor is jól jöhet, akár egy vendég miatt, vagy később, ha egy nagyszülőt kénytelen lesztek magatokhoz költöztetni.
2021. ápr. 27. 16:02
18/22 anonim válasza:
A masodik ház jóval régebbi és tök nyomasztó, sötét. Az első szerintem sokkal jobb minden szempontból
2021. ápr. 27. 19:05
19/22 anonim válasza:
Én igaz egynemű testvéremmel nőttem fel egy szobában, de szörnyű volt. Ha megtehetitek, legyen külön szobájuk, főleg úgy hogy különböző neműek. Nyilván megférnek, meg lehet ígyis élni, de ha van más lehetőség, akkor ne szúrjátok el a gyerekkorukat ezzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!